V pátek 5.4. 2019 pořádala naše škola opět Taneční kolonu. Na parketu nám 27 tančících párů představilo 12 společenských tanců, jejichž choreografii připravila Mgr. Andrea Havlíková, které s nimi nacvičovali učitelé v hodinách tělesné výchovy po dobu 2 měsíců. O občerstvení se postaraly učitelky a žáci odborného výcviku kuchařských prací, kteří připravili pro hosty spousty lahodných zákusků, chlebíčků a řízků.

Doprovodný program, který vyplňoval přestávky byl také bohatý. Svůj um nám představila skupina Between tým rope skipping a mladé baletky ze ZUŠ V Novém Jičíně pod vedením paní Mgr. Ilony Rudelové vyplnily přestávku dalším tanečním vystoupením s názvem „HAPPY TOGETHER“. Jako každý rok, tak i letos byl velký zájem o tombolu. Na závěr kolony byli všichni tančící dekorováni stuhou a společným fotem. Překvapením večera byla společná píseň „Za 100 let“, kterou si žáci zazpívali s ostatními přítomnými v sále společně na závěr.

Naprostou tečkou bylo nikým netušené taneční číslo připravené našimi kolegyněmi a to vystoupení – „Uklízečky alias Freddie Mercury“, které nenechalo ani jednu bránici klidnou.